Home

Resepi Orange Carrot JUICE Enak 2 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Orange Carrot JUICE di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Orange Carrot JUICE yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Orange Carrot JUICE - resepipouler.com

2 Bahan - Bahan Resepi Orange Carrot JUICE

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Orange Carrot JUICE ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 2 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 300 gm - Limau Sunkist.
  2. Sedia 300 gm - Carrot.

4 Step by Step Orange Carrot JUICE

Dah ada 2 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Orange Carrot JUICE pula. Simple saja cuma 4 langkah.

  1. Sediakan bahan-bahan.
  2. Potong-potong Limau dan Carrot, Kemudian Masukkan Kedalam Slow Juicer, Tuangkan Jusnya Kedalam Cawan dan Sedia di minum..
  3. Sehat... dan sedaapp😁 Enjoy 🤤🤤🤤 Yummy.
  4. Selamat mencuba dan semoga bermanfaat 😘😘😘.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Orange Carrot JUICE ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!