Home

Cara Memasak Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman Cepat 5 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!. Potong buah tembikai dan kisar bersama-sama gula dan air laici sehingga sebati. Tumbuhan berbunga ini mengeluarkan buah aksesori yang dipanggil 'beri palsu'. Watch short videos about #tembikai on TikTok.

Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman - resepipouler.com Menjaga kesihatan jantung ❀ Buah tembikai kaya dengan kandungan. Body kecik molek tapi tetek besar tembikai. Ruhainies buat video bogel mesti lagi mengancam.

5 Ingredients of Resepi Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 5 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 1 cawan - buah tembikai.
  2. Sedia 1 cawan - laici dan air sekali.
  3. Sedia 1/2 cawan - nataDeCoco.
  4. Sedia 1 - mangkuk ais.
  5. Sedia - Aiskrim.

Nama penuh: tembikai Nama pendek: :watermelon: Kata kunci: buah-buahan Jus Tembikai Laici cara Adam Corrie - tembikai - laici Terima kasih sudi tonton, komen, like dan subcribe channel saya. Kita prank lagi dia buat tembikai challenge!!! Paling hawau bila buat ASMR hahaha sumpah aku non stop gelak.

2 Cara Memasak Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman

Dah ada 5 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman pula. Simple saja cuma 2 langkah.

  1. Campurkan tembikai, laici (sekali air nya) dan ais. Kemudian blend kan. (Takperlu tambah gula, sebab air laici dah sedia ada manis, tapi kalau nak tambah juga, boleh jee, ikut selera masingΒ²).
  2. Masukkan air kedalam cawan, scoopkan aiskrim, dan hiaskan dengan nataDeCoco dan buah tembikai potong. Sedia untuk dinikmati πŸ₯°.

Instagram Stories of Qaisa. _tembikai._ ~Air Tembikai Island Supreme~. Sediakan buah-buahan mengikut resepi serta bahan-bahannya.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Tembikai laici πŸ‰ #MaratonRaya #Minggu2 #Minuman ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!