Home

Cara Memasak Strawberry Vaganza Enak 13 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Strawberry Vaganza di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Strawberry Vaganza yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Strawberry Vaganza - resepipouler.com

13 Ingredients of Resepi Strawberry Vaganza

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Strawberry Vaganza ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 13 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

 1. Sedia - Mango Smoothie :.
 2. Sedia 250 GM - Mangga Thailand di bekukan.
 3. Sedia 100 ml - Susu Low-fat.
 4. Sedia 50 ml - Simple Sirap/Madu.
 5. Sedia 100 gm - Yogurt Mannga/Plain.
 6. Sedia - Strawberry Smoothie :.
 7. Sedia 250 gm - Strawberry Frozen.
 8. Sedia 50 ml - Simple Sirap.
 9. Sedia 100 gm - Yogurt Strawberi.
 10. Sedia 100 ml - Susu Low-fat.
 11. Sedia - 👉 Garnish.
 12. Sedia - Strawberry.
 13. Sedia - Potongan Mangga.

4 Cara Membuat Strawberry Vaganza

Dah ada 13 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Strawberry Vaganza pula. Simple saja cuma 4 langkah.

 1. Sediakan semua bahan.
 2. Manggo Smoothie : Masukkan Kedalam Blender, semua bahannya untuk Mango Smoothie,kisar sampai halus,lalu tuangkan perlahan Kedalam gelas..
 3. Strawberry Smoothie : Masukkan Kedalam Blender, semua bahannya untuk Strawberry Smoothie,kisar sampai halus,lalu tuangkan perlahan Kedalam gelas. Strawberry Vaganza Sedia di Hidang. Enjoy.... Yummy 🤤🤤🤤.
 4. Selamat mencuba dan semoga bermanfaat 😘😘😘.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Strawberry Vaganza ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!