Home

Cara Memasak Tropical Yogurt Smoothie Sedap 1 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Tropical Yogurt Smoothie di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Tropical Yogurt Smoothie yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Tropical Yogurt Smoothie - resepipouler.com

7 Ingredients of Resepi Tropical Yogurt Smoothie

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Tropical Yogurt Smoothie ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 7 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Bahan-bahan 💕.
  2. Sedia - 🍹 1 biji mangga.
  3. Sedia - 🍹 1 biji oren.
  4. Sedia - 🍹 1/2 nenas.
  5. Sedia - 🍹 2 cawan Marigold 0% Natural Yogurt.
  6. Sedia - 🍹2 gelas ais.
  7. Sedia - 🍹 2 gelas Marigold Mango Yogurt Drink.

1 Step by Step Tropical Yogurt Smoothie

Dah ada 7 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Tropical Yogurt Smoothie pula. Simple saja cuma 1 langkah.

  1. Cara-caranya ✔️kupaskan semua buah ✔️masukan semua bahan ke dalam pengisar ✔️kisarkan sehingga halus ✔️sedia untuk di nikmati.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Tropical Yogurt Smoothie ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!