Home

Cara Memasak Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia Mudah 1 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia - resepipouler.com

5 Bahan - Bahan Resepi Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 5 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 2 botol - lemonade haus boom.
  2. Sedia 2 - biji kiwi dipotong.
  3. Sedia - Ketulan ais secukupnya.
  4. Sedia Daun - pudina utk hiasan.
  5. Sedia - Hirisan lemon utk hiasan.

1 Instructions Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia

Dah ada 5 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia pula. Simple saja cuma 1 langkah.

  1. Masukkan ketulan ais.Potong buah kiwi dan masukkan kedalam gelas.Tuang lemonade kedalam gelas.hiaskan dgn hirisan lemon dan daun pudina.Siappp.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Kiwi Sparkling Juice #minuman #maratonraya #cookpadmalaysia ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!