Home

Cara Membuat Air Soya Cincau Cepat 3 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Air Soya Cincau di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Air Soya Cincau yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!. Malaysia Airline fixed fares. #resepi #airsoya #cincau. Kami Memproses, Membekal dan Menjual Air Soya, Cendol, Cincau, Taufu Fah. Последние твиты от SoyaCincau (@Soya_Cincau). Follow for the most refreshing servings of the latest mobile tech news, reviews and analysis in Malaysia.

Air Soya Cincau - resepipouler.com Sejak saya beli pakej cincau buat kat rumah ni, alhamdulillah, kini saya buat cincau. A wide variety of air soya options are available to you, such as local service location. Minyak sawit boleh digunakan sebagai pengganti kepada bahan surfaktan berasaskan petroleum untuk tujuan pembuatan sabun dan pencuci. justmate soya-cincau nutrition facts and nutritional information.

3 Ingredients of Resepi Air Soya Cincau

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Air Soya Cincau ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 3 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 1 kotak - air soya.
  2. Sedia 1 - peket cincau.
  3. Sedia - Ais satu mangkuk.

Air Yeo's campur ni ialah campuran air soya dan cincau Yeo's yang sangat menyegarkan badan. Saya sangat suka air soya Yeo's sebab terasa keaslian soyanya. China Southern Airlines provides leading international flights options along with travel promotion & vacation packages. Join Sky Pearl Club for More discounts & privileges!

3 Cara Membuat Air Soya Cincau

Dah ada 3 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Air Soya Cincau pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Sediakan bahan-bahan seperti dalam gambar..
  2. Cincau dipotong mengikut saiz yang disukai..
  3. Masukkan cincau dan tuangkan air soya. Letakkan ais. Siap dan sedia untuk diminum..

Air soya homemade ni memang enak diminum panas mahupun sejuk. Soya bean plus cincau with bean in background. Air soya, selalunya terdapat di kedai ataupun di pasar malam. Sekiranya anda penggemar air soya, pasti sukar untuk mencarinya dalam kuantiti yang banyak. Apa gusar lagi, anda boleh sahaja..

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Air Soya Cincau ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!