Home

Resepi Detox Selasih Cepat 5 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Detox Selasih di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Detox Selasih yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!. A wide variety of detox cellulose options are available to you Proses memasak AIR teh selasih. Khasiat Yang Terdapat Pada Teh Selasih Detox umpama 'AGEN' pencuci yang 'MENGIKIS' dinding usus yang terlekat dengan sisa buangan yang. Rich in Candida saitoana α-glucans, CELLDETOX® represents an unexplored way in skin care: the cell autophagy, a homeostasic process for the recycling of altered constituents and organelles.

Detox Selasih - resepipouler.com

5 Ingredients of Resepi Detox Selasih

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Detox Selasih ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 5 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - lemon.
  2. Sedia - Gula (ikut rasa).
  3. Sedia 3 - sudu selasih.
  4. Sedia - Serai.
  5. Sedia - Ais ketul.

3 Cara - Cara Detox Selasih

Dah ada 5 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Detox Selasih pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Sediakan bahan.
  2. Rendam selasih, hiris lemon, bersihkan seran dan dipotong pendek..
  3. Masukkan lemon, selasih dan gula. Kemudian masukkan ais... dah siap....

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Detox Selasih ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!