Home

Cara Memasak The Princess Nojito Sedap 8 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi The Princess Nojito di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan The Princess Nojito yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

The Princess Nojito - resepipouler.com

8 Bahan - Bahan Resepi The Princess Nojito

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat The Princess Nojito ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 8 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

 1. Sedia 60 ml - Lime Jus.
 2. Sedia 1 - Sdb Lemon Jus.
 3. Sedia 1 - Sdb Grapefruit jus.
 4. Sedia 6 - Sdb Simple Syrup.
 5. Sedia 1 tin - Soda water.
 6. Sedia - Ais batu.
 7. Sedia 20 Helai - Daun Mint.
 8. Sedia - Hirisan lemon, Lime, dan Grapefruit.

3 Cara - Cara The Princess Nojito

Dah ada 8 bahan di atas? Mari tengok cara membuat The Princess Nojito pula. Simple saja cuma 3 langkah.

 1. Sediakan semua bahan-bahan.
 2. Tuangkan Kedalam masing-masing gelas, lime jus,lemon jus, grapefruit jus, Simple syrup, Daun Mint, hirisan limau nipis, lemon, grapefruit, Masukkan juga Ais batu, dan terakhir Tuangkan dengan Air soda, Kacau dengan straw minuman dan Siap Untuk dihidangkan..
 3. Selamat mencuba dan semoga berjaya 😘😘😘.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi The Princess Nojito ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!