Home

Resepi Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu Cepat 1 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu - resepipouler.com

3 Ingredients of Resepi Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 3 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Tauge.
  2. Sedia - Hirisan lemon.
  3. Sedia - air.

1 Instructions Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu

Dah ada 3 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu pula. Simple saja cuma 1 langkah.

  1. Cuci Tauge bersih. bubuh didalam tapaware. kemudian bubuh air didalam. letakkan lemon sehiris.. ok.. jangan risau tauge kita akan tetap segar seperti mula2 kita beli..

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Tips : Supaya Tauge Tetap Segar & Tak Cepat Layu ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!