Home

Resepi Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2 Cepat 4 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2 di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2 yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2 - resepipouler.com

4 Bahan - Bahan Resepi Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2 ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 4 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Air masak secukupnya.
  2. Sedia 1 - biji lemon.
  3. Sedia 2 - biji limau nipis.
  4. Sedia 1 batang - serai.

3 Cara - Cara Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2

Dah ada 4 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2 pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Hiris lemon dan limau nipis senipis boleh..
  2. Ketuk serai..
  3. Masukkan hirisan buah tadi bersama serai dan air masak. Gaul kan serata dan tambahkan ais secukupnya. Siap untuk di hidang..

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Air Detox Lebaran #maratonraya #minuman #minggu2 ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!