Home

Cara Memasak Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2 Enak 1 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2 di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2 yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Soda Refreshing Drink 
#maratonraya
#minuman
#minggu2 - resepipouler.com

5 Ingredients of Resepi Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2 ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 5 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 1 cawan - air soda F&N.
  2. Sedia - Beberapa hiris lemon.
  3. Sedia - Beberapa hiris timun.
  4. Sedia Sedikit - daun pudina.
  5. Sedia - Ais secukupnya.

1 Cara Membuat Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2

Dah ada 5 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2 pula. Simple saja cuma 1 langkah.

  1. Satukan ke semua bahan dan siap untuk di sediakan. Selamat Mencuba 😋.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Soda Refreshing Drink #maratonraya #minuman #minggu2 ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!