Home

Resepi Lemon Detox Mojito Sedap 1 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Lemon Detox Mojito di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Lemon Detox Mojito yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Lemon Detox Mojito - resepipouler.com

6 Ingredients of Resepi Lemon Detox Mojito

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Lemon Detox Mojito ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 6 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 1 - biji lemon.
  2. Sedia 3 batang - serai.
  3. Sedia 7 - sdm madu.
  4. Sedia - Segengam daun pudina.
  5. Sedia 500 ml - air masak.
  6. Sedia - Ais batu secukupnya.

1 Cara Penyediaan Lemon Detox Mojito

Dah ada 6 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Lemon Detox Mojito pula. Simple saja cuma 1 langkah.

  1. Hiriskan lemon,potong serai,dan masukan semua bahan2 kedalam jug berisi air masak...masukan madu dan daun pudina kacau sekata dan tambahkan ais...Lemon Detox Mojito #styleAzaAaj is done...jom minumπŸ˜‹πŸ‘πŸ‘.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Lemon Detox Mojito ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!