Home

Resepi Apam susu Biskut Sedap 8 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Apam susu Biskut di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Apam susu Biskut yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!. masakan susu dalam kualitas hd secara gratis, hanya film dewasa dengan orang-orang seksi, wanita dewasa resipi, anda dapat menonton online atau download ke telepon anda. Apam susu pelangi yang gebu dan lembut untuk minum petang. Ngentot cewek toket gede bulat cantik lagi,Bokep Tante Semok Mulus Toket Gede masakan tante girang,Remas Susu Bisyar Toket Gede,Bokep Pembantu Susu Gede,Abg manis susu montok.

Apam susu Biskut - resepipouler.com Apam susu ni antara resepi yang pernah viral di media sosial dulu. Tapi resepi yang saya kongsikan ini guna banyak bahan. По?ледние твиты от Suka Susu (@SusuNikmat). suka payudara. Abg remas susu empuk & kenyal

8 Ingredients of Resepi Apam susu Biskut

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Apam susu Biskut ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 8 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 4 - bj telur.
  2. Sedia 1 - cwn gula.
  3. Sedia 1 - sb ovalet.
  4. Sedia 2 - sb susu pekat.
  5. Sedia 2 - cwn tepung gandum.
  6. Sedia 1 - sk vanilla.
  7. Sedia 1 - sb coklat bubuk.
  8. Sedia 5 keping - biskut oreo (hancurkan).

Antaranya, apam beras, apam eno dan apam susu. Bahan - bahan untuk membuat resepi apam susu gebu ini mudah didapati, antaranya adalah telur, susu pekat manis dan esen vanilla. Lihat lebih banyak idea tentang Biskut, Resipi dan Resepi biskut. Nutella Cookies, Brownie Cookies, Cookie Bars, Cake Cookies, Biscuit Cookies, Biscuit Recipe, Resepi.

3 Step by Step Apam susu Biskut

Dah ada 8 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Apam susu Biskut pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Blander semua bhn kecuali tpg gandum...hingga gebu dan bertukar wrn putih dlm 1 mnit mcm tu...masukan dlm bekas dan campurkan dgn tpg gandum dan kacau rata...bahagi kpd 2 bahagian...1 wrn hijau dan 1 wrn putih campur dgn serbuk oreo...acuan sapu minyak dhlu...masukan wrn hijau dhulu.
  2. Bagikn ke pada 2 warna, yg 1 wrna putih,campurkan dgn serbuk biskut satunya lagi warna coklat campurkan dgn coklat bubuk.
  3. Acuan sapu minyak dahulu sdkt sja, masukkan adunan coklat ratakan sekeliling acuan. Lepas tu masukkan adunan biskut tdi. Kukus dlm 30 menit.

Hari-hari nampak rakan-rakan di FB dok tayang apam susu masing-masing. Gebu-gebu semuanya. buatkan hati ni tak tertahan untuk mencuba. Biskut Makmur antara fevret dikala menjelang hari raya sebagai kuih pilihan. nak buatnya tidaklah begitu susah, bentuknya pun seakan buat biskut alien je, hanya perlukan bahan untuk inti, doh. Lihat juga resipi-resipi untuk Biskut alien susu. Resipi Tepung Talam Makcik Tepi Jalan.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Apam susu Biskut ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!