Home

Resepi 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya Enak 3 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya - resepipouler.com

7 Bahan - Bahan Resepi 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 7 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Strawberry.
  2. Sedia - Sebotol 7 up.
  3. Sedia - Setengah cawan pekatan sunquick.
  4. Sedia - Blueberry.
  5. Sedia - Ketulan ais.
  6. Sedia Daun - pudina.
  7. Sedia - Hirisan timun jepun.

3 Step by Step 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya

Dah ada 7 bahan di atas? Mari tengok cara membuat 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Tuang pekatan sunquick sebagai lapisan paling bawah.Lekatkan hirisan timun jepun..
  2. Masukkan ketulan ais.taburkan blueberry dan strawberry.letakkan ais lagi..
  3. Tuangkan 7 up dan hiaskan dengan daun pudina.Sedia untuk diminum..

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi 7up Fruits Boom.#minuman #marathonraya ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!