Home

Resepi Petua agar bunga kantan tahan lama Enak 3 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Petua agar bunga kantan tahan lama di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Petua agar bunga kantan tahan lama yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!. Petua simpan bunga kantan supaya tahan lama. Leraikan kelopak bunga kantan satu persatu hingga habis. Jangan hiris kerana bunga kantan akan jadi tidak cantik dan kehitaman.

Petua agar bunga kantan tahan lama - resepipouler.com Cara terbaik untuk simpan bunga kantan agar tahan hingga berbulan-bulan adalah dengan menggunakan adalah kaedah Alhamdulillah, dengan membaca artikel ini bukan saja boleh tahu cara simpan bunga kantan tahan lama malah dapat juga tahu cara simpan daun kesum tahan lama. Bunga kantan, plastik / bekas penyimpanan, air masak. Basuh terlebih dahulu bunga kantan dan Potong ikut suka kita.

3 Ingredients of Resepi Petua agar bunga kantan tahan lama

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Petua agar bunga kantan tahan lama ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 3 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Bunga kantan.
  2. Sedia - Surat khabar/ tisu dapur.
  3. Sedia - Plastik.

Kemudian, Letak dalam plastik / bekas yang bersesuaian bunga kantan tersebut. Setelah itu Letak Air Masak dalam bunga kantan tersebut. Begini Cara Simpan Agar Tahan Lama, Tak Kecut & Aroma Tetap Sama! Cara Saya -Basuh terlebih dahulu bunga kantan -Potong ikut suka kita -Letak dalam plastik / bekas yang bersesuaian bunga kantan tersebut -Letak Air Masak dalam bunga kantan tersebut -Kemudian bolehlah di simpan.

4 Step by Step Petua agar bunga kantan tahan lama

Dah ada 3 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Petua agar bunga kantan tahan lama pula. Simple saja cuma 4 langkah.

  1. Patahkan tangkai dan sediakan bahan lain.
  2. Susun atas kertas dapur,lipat dan kemaskan.
  3. Masukkan ke dalam plastik...bolehla bekukan....
  4. Bila² nak pakai keluarkan sahaja...bunga kantan kelihatan segar seperti asal...rasanya juga tidak berubah.

Jom cuba petua ini agar anda boleh menikmati hubungan intim yang lebih lama dengan. Meningkatnya kadar testosteron membuat dorongan seks jauh lebih tinggi, ereksi lebih tahan lama, ejakulasi kuat, dan performa seks yang jauh lebih baik. Kepuasan dalam bercinta / bersenggama juga menjadi salah satu kunci keharmonisan rumah tangga seseorang. Oleh karena itu marilah kita pelajari bersama doa kuat zakar untuk pria agar tahan lama dan kuat di ranjang. Tipsiana.com - Menerima hadiah seikat bunga pastilah menyenangkan.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Petua agar bunga kantan tahan lama ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!