Home

Resepi Peper Quiche Cili Saba Ayambrand Sedap 6 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Peper Quiche Cili Saba Ayambrand di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Peper Quiche Cili Saba Ayambrand yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Peper Quiche Cili Saba Ayambrand - resepipouler.com

6 Ingredients of Resepi Peper Quiche Cili Saba Ayambrand

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Peper Quiche Cili Saba Ayambrand ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 6 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 2 - biji cili capsicum merah.
  2. Sedia 1 tin - saba cili Ayambrand.
  3. Sedia 2 - biji telur.
  4. Sedia 1 batang - lobak.
  5. Sedia 2 keping - chese.
  6. Sedia 1 - sdk kecil garam.

3 Cara Memasak Peper Quiche Cili Saba Ayambrand

Dah ada 6 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Peper Quiche Cili Saba Ayambrand pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Sediakan bahan bahan, lobak dicicang kecil.
  2. Cili saba, telur dan lobak disatukan, kacau sebati, belah dua cili capsicum.
  3. Masukkan bancuhan dalam cili capsicum dan letak chese, bakar guna air fryer selama 150c sehingga 25 minit. Angkat dan hidangkan.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Peper Quiche Cili Saba Ayambrand ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!