Home

Resepi Aiskrim Mcflurry Simple Cepat 4 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Aiskrim Mcflurry Simple di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Aiskrim Mcflurry Simple yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Aiskrim Mcflurry Simple - resepipouler.com

2 Ingredients of Resepi Aiskrim Mcflurry Simple

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Aiskrim Mcflurry Simple ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 2 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 1 cawan - biskut oreo hancur.
  2. Sedia 500 ml - sudu besar whipping.

4 Step by Step Aiskrim Mcflurry Simple

Dah ada 2 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Aiskrim Mcflurry Simple pula. Simple saja cuma 4 langkah.

  1. Sediakan dua bahan ini sahaja..
  2. Putar Whipping cream anggaran 500ml sehingga kental..
  3. Campurkan dengan biskut oreo hancur dan isikan ke dalam cawan.Taburkan dengan sedikit crush biskut oreo.Simpan dalam peti sejuk semalaman utk lebih sedap dimakan.
  4. Nah...2 bahan aje....siap 😋.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Aiskrim Mcflurry Simple ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!