Home

Cara Membuat BeetBerry Juice#KCUP Mudah 8 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi BeetBerry Juice#KCUP di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan BeetBerry Juice#KCUP yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

BeetBerry Juice#KCUP - resepipouler.com

8 Bahan - Bahan Resepi BeetBerry Juice#KCUP

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat BeetBerry Juice#KCUP ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 8 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

 1. Sedia 100 gm - Beetroot di kupas.
 2. Sedia 100 gm - Blueberry.
 3. Sedia 25 gm - Blackberry.
 4. Sedia 25 gm - Raspberry.
 5. Sedia 100 gm - Epal Fuji/Merah.
 6. Sedia 5 gm - Halia di kupas.
 7. Sedia 1 - Sdb Madu.
 8. Sedia 250 ml - Air sejuk.

3 Cara Membuat BeetBerry Juice#KCUP

Dah ada 8 bahan di atas? Mari tengok cara membuat BeetBerry Juice#KCUP pula. Simple saja cuma 3 langkah.

 1. Sediakan semua bahan.
 2. Masukan semua bahan Kedalam blender, Kisar hingga halus. Tuangkan kedalam Cawan dan Sedia di Hidang. Boleh juga di tambahkan dengan Ais batu. Enjoy....
 3. Selamat mencuba dan semoga berjaya 😘😘😘.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi BeetBerry Juice#KCUP ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!