Home

Resepi Almond Avacado Milkshake Mudah 2 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Almond Avacado Milkshake di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Almond Avacado Milkshake yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Almond Avacado Milkshake - resepipouler.com

3 Bahan - Bahan Resepi Almond Avacado Milkshake

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Almond Avacado Milkshake ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 3 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 1 - biji avacado.
  2. Sedia 1 gelas - susu almond.
  3. Sedia 1 gelas - ais.

2 Cara Penyediaan Almond Avacado Milkshake

Dah ada 3 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Almond Avacado Milkshake pula. Simple saja cuma 2 langkah.

  1. Sediakan bahan- bahan. Potong kepada 2 bahagian buah avacado. Kaup buah avacado menggunakan sudu. Masukkan ke dalam jar bersama ais..
  2. Tuangkan susu almond. Kisar sehingga ais sebati bersama avacado dan susu almond. Tuang ke dalam gelas dan sedia di nikmati..

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Almond Avacado Milkshake ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!