Home

Cara Memasak Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja Enak 4 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Sausage Roll Mudah & Cepat
- 2 bahan Saja - resepipouler.com

2 Ingredients of Resepi Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 2 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Instant Plain Pratha.
  2. Sedia - Sausage.

4 Instructions Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja

Dah ada 2 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja pula. Simple saja cuma 4 langkah.

  1. .
  2. Rebus sausage.
  3. Gulungkan dengan roti pratha, masukkan dalam air fryer, suhu 130 masak dalam 15 minit.
  4. Dah Siap.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Sausage Roll Mudah & Cepat - 2 bahan Saja ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!