Home

Resepi Jus Gold Glowing Skin Mudah 5 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Jus Gold Glowing Skin di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Jus Gold Glowing Skin yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Jus Gold Glowing Skin - resepipouler.com

5 Bahan - Bahan Resepi Jus Gold Glowing Skin

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Jus Gold Glowing Skin ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 5 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 550 gm - Oren Sunkist (yang sudah dikupas).
  2. Sedia 10 gm - Kunyit.
  3. Sedia 80 gm - Lobak merah.
  4. Sedia 60 gm - Saderi.
  5. Sedia 60 gm - Nanas.

3 Cara Membuat Jus Gold Glowing Skin

Dah ada 5 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Jus Gold Glowing Skin pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Sediakan bahan-bahan.
  2. Potong semua buah-buahan dan sayur-sayuran, kemudian masukkan ke dalam slow juicer secara selang seli.
  3. Jus Gold Glowing Skin sedia untuk diminum.....Nikmatilah dan kekal sihat....😚😚😚.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Jus Gold Glowing Skin ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!