Home

Resepi Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman Sedap 3 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman - resepipouler.com

3 Bahan - Bahan Resepi Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 3 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 2 - biji Mangga masak.
  2. Sedia - Susu pekat manis secukupnya.
  3. Sedia - Ketulan ais.

3 Instructions Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman

Dah ada 3 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Kupas mangga dan potong..
  2. Masukkan semua bahan kedalam pengisar dan kisar hingga menjadi jus..
  3. Hidangkan..

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Jus Mangga Sedap #MaratonRaya #Minuman ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!