Home

Resepi Sayur Brussels Sprouts Air Fryer Mudah 4 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Sayur Brussels Sprouts Air Fryer di rumah? Jika tidak pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Sayur Brussels Sprouts Air Fryer yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Sayur Brussels Sprouts Air Fryer - resepipouler.com

4 Ingredients of Resepi Sayur Brussels Sprouts Air Fryer

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Sayur Brussels Sprouts Air Fryer ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 4 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Beberapa ketul brussels sprouts | basuh bersih dan potong dua.
  2. Sedia Sedikit - garam.
  3. Sedia Sedikit - lada hitam.
  4. Sedia - gaul semua bahan di atas.

3 Cara Memasak Sayur Brussels Sprouts Air Fryer

Dah ada 4 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Sayur Brussels Sprouts Air Fryer pula. Simple saja cuma 3 langkah.

  1. Campurkan semua bahan di atas hingga sebati..
  2. Setkan air fryer : ▪️suhu 165 darjah ▪️masa [email protected] minit * separuh masa buka bakul dan goncangkan sedikit biar masak sekata.
  3. Done!.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Sayur Brussels Sprouts Air Fryer ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!