Home

Cara Memasak Chicken Salad Air Fryer #munahmasak Enak 2 Bahan

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Chicken Salad Air Fryer #munahmasak di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Chicken Salad Air Fryer #munahmasak yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Chicken Salad Air Fryer #munahmasak - resepipouler.com

2 Ingredients of Resepi Chicken Salad Air Fryer #munahmasak

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Chicken Salad Air Fryer #munahmasak ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 2 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia - Kepingan ayam secukupnya.
  2. Sedia - Tepung serbaguna bestari.

1 Cara Penyediaan Chicken Salad Air Fryer #munahmasak

Dah ada 2 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Chicken Salad Air Fryer #munahmasak pula. Simple saja cuma 1 langkah.

  1. Potong ayam kecil-kecil. Kemudian salutkan dengan tepung serbaguna bestari. Masukkan ke dalam airfyer dan bakar pada suhu 180 darjah selama 30 minit..

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Chicken Salad Air Fryer #munahmasak ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!