Home

Resepi Green Apple Milk Ice Blended Mudah 2 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Green Apple Milk Ice Blended di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Green Apple Milk Ice Blended yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Green Apple Milk Ice Blended - resepipouler.com

3 Bahan - Bahan Resepi Green Apple Milk Ice Blended

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Green Apple Milk Ice Blended ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 3 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 1 - mangkuk ais.
  2. Sedia 2 - sachet Green Apple Milk by Show Me.
  3. Sedia 50 ml - Air.

2 Cara Memasak Green Apple Milk Ice Blended

Dah ada 3 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Green Apple Milk Ice Blended pula. Simple saja cuma 2 langkah.

  1. .
  2. Masukkan kesemua bahan kedalam blender / chopper. Blend sehingga halus. Tuang kedalam cawan. Siap untuk diminum!.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Green Apple Milk Ice Blended ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!