Home

Cara Memasak Kopi Susu Legend Sedap 2 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba buat sendiri Resepi Kopi Susu Legend di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Kopi Susu Legend yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!.

Kopi Susu Legend - resepipouler.com

3 Ingredients of Resepi Kopi Susu Legend

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Kopi Susu Legend ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 3 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 800 ml - air panas betul2 panas.
  2. Sedia 3 - sdm serbuk kopi.
  3. Sedia 4 - sdm sudu pekat manis.

2 Cara Membuat Kopi Susu Legend

Dah ada 3 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Kopi Susu Legend pula. Simple saja cuma 2 langkah.

  1. Sediakan air panas dalam kole...masukan serbuk kopi kemudian masukan Susu pekat manis kacau semuanya hingga larut.ok siap.πŸ‘πŸ˜‹.
  2. Kopi Susu Legend...#StyleAzaAaj is done...tapiskan air kopi susu kedalam cawan hidangkan bersama kuih muih tradisional sedap yaK'amatπŸ‘πŸ˜‹πŸ˜‹.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Kopi Susu Legend ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!