Home

Cara Membuat Jus Tembikai Susu Mudah 2 Langkah

Aneka Resepi Masakan Populer, Mudah dan Sedap.

Anda pernah cuba masak sendiri Resepi Jus Tembikai Susu di rumah? Jika belum pernah, anda harus cuba resipi perkongsian ni. Sedap sangat! Malah hasilnya juga sangat lembut, segar dan yang paling penting, terjamin kebersihannya. Bila buat sendiri, anda boleh kawal penggunaan bahan pengawet dan juga MSG. Barulah boleh makan tanpa rasa ragu. Bahan Jus Tembikai Susu yang digunakan pun sangatlah mudah dan ringkas. Jadi, selamat mencuba!. Rasa macam Summer pulak kat malaysia. hehe. Tembikai Susu Susu Pekat Manis Air. Ngentot cewek toket gede bulat cantik lagi,Bokep Tante Semok Mulus Toket Gede masakan tante girang,Remas Susu Bisyar Toket Gede,Bokep Pembantu Susu Gede,Abg manis susu montok.

Jus Tembikai Susu - resepipouler.com Air tembikai, air durian belanda dan air mangga. Selain buah tembikai, buah tembikai susu juga antara yang menjadi pilihan menu ketika berbuka puasa. Malah, ada yang memilih jus tembikai susu sebagai pilihan minuman ketika iftar.

4 Bahan - Bahan Resepi Jus Tembikai Susu

Sebenarnya, mungkin ramai tak tahu bahawa cara membuat Jus Tembikai Susu ini tidak begitu sukar. Percaya atau tidak, anda boleh cuba menghasilkannya sendiri di rumah hanya dengan 4 bahan dan anda tak perlu bersusah payah membelinya di kedai lagi.

  1. Sedia 500 gm - buah tembikai (potong dadu dan buang biji).
  2. Sedia 1/2 tin - susu pekat.
  3. Sedia 2 cawan - susu full cream Dutch Lady.
  4. Sedia - Ais secukupnya.

Jus Tembikai campur susu yang mudah sedap dan menyegarkan😋 — Смотреть на imperiya.by. Jus Tembikai campur susu yang mudah sedap dan menyegarkan😋. Watch & download Jus Tembikai Susu now! Do you want to watch and DOWNLOAD clips of your favourite episodes, TV and shows?

2 Cara Memasak Jus Tembikai Susu

Dah ada 4 bahan di atas? Mari tengok cara membuat Jus Tembikai Susu pula. Simple saja cuma 2 langkah.

  1. Masukkan tembikai, susu pekat, susu full cream dan ais ke dalam pengisar..
  2. Kisar sehingga hancur. Kemudian, boleh hidangkan diminum bersama² ahli keluarga. 😊?.

Love Korean drama, indomovie, TV, news and free online movies. По?ледние твиты от tembikai susu (@raisdaniell). 🇲🇾🇩🇪. tembikai susu Ретвитнул(а) Norman Said 🇲🇾. Tembikai Susu (bahasa Inggeris: honeydew melon) merupakan sejenis buah-buahan yang berasal dari Afrika Tengah. Ia berwarna putih dan manis, dan walaupun buah ini tidak sama popular dengan buah tembikai. Tuangkan dalam gelas kemudian hias atasnya dengan aiskrim Vanila dan tembikai susu yang. Jus campuran alpukat dengan susu kental manis menjadi tidak sehat dan bahkan berbahaya.

Mudah saja, bukan? Bahan-bahan pun tak susah nak cari. Dengan perkongsian resepi Jus Tembikai Susu ini, mudah-mudahan lebih ramai yang dapat membuatnya sendiri di rumah. Mana tahu, mungkin ada yang dapat jana pendapatan tambahan sekaligus. Selamat mencuba!